tirsdag den 28. februar 2012

så er der værelse :)

ja Prinsessen kom jo hjem til mig igår og lavede værelse :) vi havde svært ved at komme igang, men lige så snart at M kom hjem fra skole og fik samlet sengen, så gik det faktisk ok :) da vi blev færdige synes T og jeg stadig at noget manglede, men det mente M bestemt ikke andet end en baby ;)

men i dag overgav M sig og sagde ja til at det lækre smallstuff gulvtæppe skulle ejes og ligge på bettemandens værelse. så er er det som det ser ud i dag :D



fredag den 24. februar 2012

36+0

Ja så er der kun 1 uge!! 1 uge :O til at jeg bære et fuldbåren barn. det er så sygt at tænke på, men hammer skønt :)

i morgen skal vi have sat nyt vindue i inde på bassens værelse og så kommer prinsessen på mandag og hjælper med at lave værelse .. Weeee ! det bliver dejligt at få gjort det værelse klar, så jeg kan komme til at føle mig selv mere klar til at han melder sin ankomst :D føler ikke helt jeg har styr på det hele endnu, men tror det er fordi værelset ikke er lavet endnu.

onsdag skal jeg til JM besøg, og er super spændt på om hun har noget nyt eller hvad hun siger om bettemandens størrelse. :)

torsdag skal vi til fødsel på aalborg sygehus og det er jeg lidt spændt på hvad er for noget :)

i aften skal vi til fødselsdag hos min niece som blev 4 år i mandags.

- til sidst får i lige et mavebilled fra i dag. og så skal jeg nok huske at ligge billed ind når værelset er klar :)

mandag den 20. februar 2012

forsinket mavebilled :)

ja i fredags ramte jeg 35+0 og tog selvfølgelig et mavebilled :) synes min mave er rigtig rund nu og jeg ELSKER den :) efter den er sunket lidt, så er det bare så meget mere dejligt at være gravid :)

mandag den 13. februar 2012

update:)

jeg har fået lov at føde selv, medmindre det viser sig at der er noget galt med mine knogler nede i bæknet. Så jeg er optimist :)
Men kæresten nævner så at jeg har haft ondt lidt on and off siden igår aftes, og det vil de selvfølgelig gerne tjekke med CTG og gyn undersøgelse. Og jeg har veer og en forkortet livmoderhals (lige på grænsen til at de vil beholde mig). så jeg bliver sendt hjem til at skal slappe af og håbe på at det går i sig selv!
hvis veerne bliver værre eller mere regelmæssige end de allerede er, så skal jeg ind på fødegangen.

Men jeg x'er alt hvad jeg kan for at det går i sig selv med god hvile, så vi får en Marts dreng som jeg virkelig gerne vil have :D

søndag den 12. februar 2012

er spændt på i morgen

Ja i morgen skal M og jeg ind på sygehuset for at snakke med en fødsels læge om jeg må føde selv eller om det bliver kejsersnit! jeg Krydser virkelig for at det bliver igangsættelse frem for Kejsersnit, da jeg meget gerne vil se min søn komme til verden :D Ihhh er så spændt.

på Onsdag er det Jordemoder som jeg også glæder mig til :)

Vi har i dag været oppe i blokhus i sommerhuset og besøge min farmor og farfar og vi hyggede jo selvfølgelig som man altid gør med sine bedsteforældre :D

God Søndag aften :)

tirsdag den 7. februar 2012

lige et billed.

har lige hugget et billed fra Prinsessen :D det er et billed fra min Babyshower :D



det var SÅ hyggeligt :D

mandag den 6. februar 2012

SURPRICE !!

Ja igår skulle jeg hygge med 2 veninder. og da jeg så skal hente T. skriver hun at jeg lige skal komme op inden vi køre over til vores veninde.
jeg kommer så op og hun åbner døren og så bliver der ellers bare råbt SURPRICE indenfor af veninder og familie :P jeg blev bare SÅ overrasket, den havde jeg ski ikke lige set komme :D Weee hvor var det hyggeligt :)

jeg fik den svampelampe i gave til bettemandens værelse som jeg har ønsket LÆNGE :P Weee ...

torsdag den 2. februar 2012

Brystbetændelse .. AV!

i går da jeg vågende havde jeg det faktisk ret godt og gik og tullede lidt rundt herhjemme med at vaske lidt tøj osv. da jeg så satte mig ned i sofaen kunne jeg mærke at mit ene bryst begyndt at gøre ondt. Men sådan ondt har det gjort før, og det plejer at gå hurtigt væk igen.
Men smerten begyndte at blive værre og værre .. faktisk så slem at jeg begyndte at græde og skrige (det gør jeg aldrig normalt). Nå men fik ringet til lægen og han ville se mig med det samme .. så jeg måtte kæmpe mig selv på gå ben ned til lægen, da inden var i nærheden og kunne køre mig og folk jeg mødte på min vej gloede bare ondsvagt på mig .. men de kunne skuda se at jeg havde ondt, jeg græd og nogle gange satte jeg mig på hug ude midt på vejen :S

nå men lægen mener bare at det er muskelsmerter, hvilket jeg umuligt synes det kunne være, for det gør absolut ikke så ondt! men han synes jeg skulle tage lidt panodiler i løbet af dagen og ligge med varmepude.
smerten blev bare værre og værre .. så det eneste jeg kunne var at ligge eller sidde bum stille. og da klokken ramte 20.00 måtte jeg ringe til vagtlægen som mente at jeg skulle tjekkes grundigere næste dag. Natten starter ikke fantastisk da jeg simpelthen kaster op længe og har det rigtig skidt. men får sovet lidt heldigvis :D

Til morgen spørg M så om han skal blive hjemme i dag for at hjælpe og være ved mig? og det vil jeg meget gerne :) jeg ringer til lægen og får en tid 12.40 og kommer ind til samme læge som igår.. han undersøger mig nærmere, får taget blodprøver osv. og finder ud af at jeg har brystbetændelse ! AV!

smerten er bestemt ikke blevet mindre, men nu er jeg startet på pencilin og håber at det virker snart. indtil da må jeg nøjes med varmepude på brystet og ligge og sidde på de måder der giver mindst smerter.

så lige en update herfra.. ikke den bedste af slagsen, men jeg håber da næste update bliver en bedre en :D