lørdag den 11. juni 2011

krydser fingre :)

kun 4 dage efter ÆL har jeg en fornemmelse af at min krop er ved at formere et æg og sædcelle om til det mest fantastiske her i verden .. nemlig vores ØNSKE barn :) <3
meeeen vil ikke sætte næsen for højt op, for jeg ved jo næsten med sikkerhed at ingen baby til mig denne gang :'( men håber gør jeg dog stadig :) kryds fingre.
hvor fedt er det at ens bedste veninde bare selv synes det er fedt at blive slæbt med i DIVERSE børneforretninger for at kigge tøj, barnevogn, udstyr osv. ? det er da bare det dejligste :P LOVE her <33 men det er jo langt fra ovre, for når først en spire vokser i maven på mig, så må vi jo i den nye BABYSAM hver dag :P hihi Ikke???

Mine tanker omkring alt det med baby er lige fra hvordan mon mine mave kommer til at se ud, til hvor fedt det bliver at skal have et legehus ude i kolonihaven :P ahah (vi skal lige have T & W med på den)

1 kommentar:

  1. Jeg krydser alt hvad der krydses kan, men vil også minde dig om, at hvis den ikke er der i 1. gang er der jo også en 2. og 3. og... gang, så du ikke miste håbet HVIS nu... Selvom vi alle håber på nuuuu ;-)

    SvarSlet