tirsdag den 9. august 2011

stilhed før stormen :D

ja Puha ... jeg har godt nok ikke været for god til at skrive på bloggen det sidste stykke tid. :(

men den 22 juli valgte vi at tage en afbudsrejse, hvor vi så skulle være i lufthavnen 1 time senere. så vi fik smidt alt hvad vi kunne i en kuffert, pakket lidt til hundene og pakket hundene ned. J. ville gerne køre os ud i lufthavnen. imens vi var på vej i lufthavnen ringede jeg til min mor og spurgte om hun ville tage hundene i 9 dage indtil vi kom hjem igen, for så vil J. lige komme med dem. det ville hun gerne :) så vi kom i lufthavnen og fik sagt hurtig farvel til hundene og ringet og spurgt min far om han vil holde øje med kattene og give dem mad, hvilket han gerne vil. :)

vi endte i tyrkiet på et lille hyggeligt hotel, der var intet at klage over :) men efter 3 dage i varmen slog det mig ud. jeg fik noget at spise som jeg blev rigtig dårlig af og gjorde at jeg lå inde resten af vores ferie. samtidlig med at jeg lå inde med dårlig mave, så begyndte min såkaldte graviditetskvalme .. Åhhhh.. den kunne jeg skam godt have undværet, men den hører jo graviditet til.
problemet er så nu at jeg bare slet ikke er blevet bedre efter vi har været hjemme i godt en uge nu. jeg har kvalme, svimmel, ingen appetit og hård mave.

min graviditet: jeg har en utrolig sindsyg trang til mælk, som jeg nok sådan ca drikker 2L af hver dag ö
jeg glæder mig SÅ meget til at jeg er ovre de 12 uger, så jeg ikke skal gå og gøre mig selv sindsyg ved at tro at spiren ikke bliver på sin plads eller om hjertet overhovedet banker til NF scanning. puuuha .. uge 12. kom nu :P

lige en lille update fra mig :) 6+5

1 kommentar:

  1. Den (hun) skal nok blive der, er jeg sikker på:)
    Kan være I skal investere i en ko til haven med alt det mælk du drikker:P

    SvarSlet